CE OFERIM CLIENTILOR NOSTRI

Magic & Best Agency este mai mult decat o agentie de recrutare. Consultantii nostri au cunostinte foarte bune despre piata locurilor de munca din Romania pentru a putea recomanda candidatii potriviti pentru performante ridicate. Talentata noastra echipa manageriala va poate ajuta sa maximalizati intregul potential al angajatilor dumneavoastra si va oferim o gama variata de optiuni pentru a va ajuta in procesul de recrutare al companiei dumneavoastra.

  CAUTATI UN LOC DE MUNCA IN ROMANIA?

Consultantii nostrii sunt specializati in potrivirea celor mai buni candidati cu cele mai bune oportunitati permanente sau temporare de munca din Romania.

Daca esti ambitios, plin de resurse si dispus sa experimentezi cultura estica in Romania gasesti numeroase oportunitati de munca pentru straini.

Una dintre marile atractii de a traii si muncii in Romania, pe langa economia in crestere este mai mult ca sigur oportunitatea de a experimenta o cultura foarte diferita de a ta.

Cu o populatie in crestere, mai mare de 19 milioane, oportunitatile de munca din bune dar competitia este apriga.  Partea pozitiva este ca in Romania costul traiului este considerabil mai mic decat in vestul Europei.

  Piata locurilor de munca in Romania

Pentru vorbitorii de engleza oportunitatile de gasire a unui loc de munca vor fi mai mari in orase ca Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad sau Timisoara – centrele industriale ale tarii. Multe companii multinationale au birourile centrale in aceste orase.

Suntem specializati in

Cerinte lingvistice

Se considera un avantaj cunoasterea limitata a limbii romane, asa ca merita sa invatati cateva elemente de baza cat inca sunteti acasa. La venirea in tara este un beneficiu sa luati lectii de limba romana. Cei care pot vorbi romana, au bune cunostinte despre tara si arata un interes pentru cultura romaneasca si viata de aici sunt bine plasati in gasierea unui loc de munca.

Vezi toate interviurile pe canalul nostru.